Dennis Verstralen uw Registermakelaar VAN HUIS UIT THUIS IN HUIZEN!!!

 

Na diverse studies te hebben afgerond was het natuurlijk heel eenvoudig geweest om direct in het familiebedrijf te stappen echter heb ik voor mezelf besloten om eerst meer verkoopervaring elders te vergaren en ik kan u zeggen met veel succes.

Na 6 jaar elders onder aan de ladder te zijn begonnen en daar met vlag en wimpel als bedrijfsleider te zijn gestopt om daarna het familiebedrijf met succes te kunnen gaan overnemen. Voor mijn gevoel was ik na deze praktische ervaring nu echt gereed om iedere mogelijke potentiële cliënt naar alle tevredenheid te kunnen bijstaan tot wederzijds zakelijk succes!

Dennis Verstralen en zijn team van Registermakelaars van HOOGHUYS VASTGOED BV. staan altijd direct voor u klaar voor een advies op maat en trachten u waar het kan bij te staan met deskundig advies en daadkracht.

Dennis Verstralen heeft al méér dan 20 jaar ervaring in de aan- en verkoop van Registergoederen in geheel Nederland, België, Duitsland & Spanje ook is Dennis Verstralen zéér succesvol in menig project zoals de totstandkoming van de Jumbo te Valkenswaard, diverse horecapanden aan het  Wilhelminaplein en de  Dommelstraat te Eindhoven.

Dennis Verstralen kan door zijn contacten met bijna alle banken in  9 van de 10 gevallen uw executieveiling voorkomen en u uit deze onzekere tijd doen ontkrachten zodat u de toekomst weer positief tegemoet kan zien.
Dus het is altijd meer dan de moeite waard om vrijblijvend contact op te nemen met de zéér ondernemende en bedreven Registermakelaar Dennis Verstralen van HOOGHUYS VASTGOED BV. te Eindhoven. Een team van deskundige Registermakelaars staan altijd voor u klaar om u van de juiste adviezen te kunnen voorzien.

Dus blijf niet langer piekeren maar neem de proef op de som en neem geheel vrijblijvend contact op met uw Registermakelaar Dennis Verstralen, mobiel te bereiken via 06- 11 440 440.