Dennis Verstralen, uw Registermakelaar.

VAN HUIS UIT – THUIS IN HUIZEN!

Na diverse studies te hebben afgerond was het natuurlijk heel eenvoudig geweest om direct in het familiebedrijf te stappen. Echter heb ik voor mezelf besloten om eerst meer verkoopervaring elders te vergaren, en ik kan u zeggen met veel succes.

Na 6 jaar elders onder aan de ladder te zijn begonnen en daar met vlag en wimpel als bedrijfsleider te zijn gestopt om daarna het familiebedrijf met succes te kunnen gaan overnemen. Voor mijn gevoel was ik na deze praktische ervaring nu echt gereed om iedere mogelijke potentiële cliënt naar alle tevredenheid te kunnen bijstaan tot wederzijds zakelijk succes!

Hooghuys Vastgoed BV en haar team aan registermakelaars staan altijd direct voor u klaar voor een advies op maat, en streven er naar om voor u de best mogelijke vastgoedtransactie tot stand te brengen.

Dennis Verstralen heeft al méér dan 20 jaar ervaring in de aan- en verkoop van Registergoederen in geheel Nederland, België, Duitsland en Spanje. Door zijn internationale ervaring heeft hij diverse projecten zeer succesvol afgerond. Zowel in de vorm van directe aan- en verkoop en juridische adviezen als afwikkeling van boedels en/of een fiscale ondersteuning verlenen bij overlijden, zwel in Nederland als in het buitenland. Hierbij ondersteund door onze fiscale huisjurist.

Hooghuys Vastgoed BV heeft mede als specialisatie dat indien uw onroerend goed op de executieveiling dreigt te komen, deze mogelijkerwijs kan voorkomen. Hooghuys Vastgoed BV heeft dit in het verleden meer dan bewezen. De slagingskans om een executieveiling te voorkomen ligt bij ons dan ook op 86%.
Dus het is altijd de moeite waard om vrijblijvend contact op te nemen met de zéér ondernemende en gedreven Registermakelaar Dennis Verstralen van Hooghuys Vastgoed BV in Eindhoven. Een team van deskundige Registermakelaars staan altijd voor u klaar om u van de juiste adviezen te kunnen voorzien.

Hooghuys Vastgoed BV koopt ook uw woning in verhuurde staat. Indien u behoefte heeft om de overwaarde van uw woning te verdelen aan uw kinderen of zelf uw bucketlist nog wilt verwezenlijken door de overwaarde van de woning direct te gebruiken, en toch in uw woning wil blijven wonen en geen verhuiskosten wilt maken, neem dan gerust contact op met ons. Hooghuys Vastgoed BV koopt uw woning direct aan, en u gaat de overwaarde van de woning besteden aan wat u goed dunkt. Vele cliënten gingen u hierin succesvol in voor.

Neem geheel vrijblijvend contact op met uw Registermakelaar Dennis Verstralen.

Tel. 06- 11 440 440.