Direct mijn huis verkopen

 

Vandaag direct mijn huis verkopen. Zowel leeg en/of in verhuurde staat te aanvaarden, achterstallig onderhoud en/of aanschrijvingen van de overheid en/of aanvaarding direct of op langer termijn is geen bezwaar.

Zelfs verkopen en terug huren behoort tot de mogelijkheden.

U betaalt bij Hooghuys Vastgoed BV geen makelaarskosten.

De taxatie geschiedt geheel vrijblijvend en kosteloos. Dus gratis.

Kiest u voor 100% zekerheid om direct, zorgeloos en zonder voor u bijkomende kosten te verkopen, kies dan voor Hooghuys Vastgoed BV.

Als u kiest voor direct mijn huis verkopen, dan kiest u inderdaad voor direct zeker en zonder zorgen mijn huis / woning / woonhuis / appartement / horecapand en/of bedrijfspand te verkopen. Vele verkopers zijn u daar in volle tevredenheid aan vooraf gegaan.

Het kan voor een verkoper allerlei persoonlijke redenen hebben om voor het bovenstaande te kiezen.

De verkoper heeft eindelijk een nieuw droomhuis gevonden. Maar durft niet direct tot aankoop over te gaan, omdat hij of zij nog met een eigen koopwoning zit.

Hoewel de vastgoedmarkt zeker niet meer in het slop zit, maar op dit moment best redelijke verkoopresultaten kent, is het toch niet raadzaam om een nieuwe woning te kopen wanneer u nog een eigen woning bezit.

Hiermee loopt u natuurlijk het risico met dubbele woonlasten te zitten en misschien wel voor een langere tijd.

Alsmede loop je het risico dat de droomwoning waar u interesse in had tussentijds verkocht wordt. Dan vist u achter het net.

Wij van Hooghuys Vastgoed BV kopen uw woning. Aanvaarding uiteraard in overleg. Betaling wanneer u dit wenst. Dit alles kan uiteraard geschieden via uw eigen notaris. De kosten van de notaris komen bij een particuliere verkoper geheel voor rekening van Hooghuys Vastgoed BV.

Bij het ondertekenen van de koopakte, ook wel voorlopige koopakte genoemd, betaald Hooghuys Vastgoed BV direct 10% aan.

Hooghuys Vastgoed BV koopt nooit met een ontbindende voorwaarde van hypotheek.

Hooghuys Vastgoed BV vrijwaart verkoper omtrent elke aansprakelijkheid van het verkochte.

De aan en verkoop is hiermee definitief. De totale afwikkeling bij uw notaris vind uiteraard plaats op de datum welke is opgenomen in de koopovereenkomst.

Kortom als u kiest voor “direct mijn huis / woning / woonhuis / appartement / horecapand en/of bedrijfspand verkopen” een zekere verkoop met een betrouwbare partner. Kies dan voor Hooghuys Vastgoed BV, welke zich al meer dan 40 jaar actief, professioneel op de vastgoed markt begeeft met deskundige betrouwbare registermakelaars.

Wij bemiddelen dus niet in aan en verkoop van uw woning of beloven dat wij u zullen helpen aan een koper.

Nee wij nemen juist de onzekerheid bij u weg of uw woning wel of niet verkocht word. Bij bovenstaande koopt Hooghuys Vastgoed BV uw woning en heeft u een waterdichte koopakte via uw eigen notaris opgemaakt met de garantie dat Hooghuys Vastgoed BV uw woning zeker aankoopt. Zodat u zorgeloos de beslissing kunt nemen om uw nieuwe droomhuis aan te kopen. Dit vereenvoudigd natuurlijk het verkrijgen van een nieuwe hypotheek op uw woning. Want u kunt namelijk de verkoopovereenkomst gesloten tussen u en Hooghuys Vastgoed BV overleggen. Dat schept voor de bank voor het verkrijgen van een nieuwe hypotheek de meeste zekerheid.

Ga dus naar Hooghuys Vastgoed BV wanneer u denkt ik wil direct mijn huis / woning / woonhuis / appartement / horecapand en/of bedrijfspand verkopen.