Is de executieveiling van uw woning nog te voorkomen?

 

Een executieveiling kan natuurlijk door tal van oorzaken komen en voor wie het overkomt, weet daar dan in bijna 99% van alle gevallen niet mee om te gaan, of raakt zelfs in paniek. Meestal wordt lukraak advies ingewonnen bij banken, notarissen en geldverstrekkers en deze geven in de meeste gevallen dan niet thuis.

De onrust binnenshuis wordt door het bovenstaande steeds groter en groter, om niet te zeggen onhoudbaar. Want op een bepaald moment is de dag daar dat de veiling daadwerkelijk plaats zal gaan vinden, gekoppeld aan allerlei mensen die tussentijds aan uw deur staan. Waarvan u niet weet of ze echt geïnteresseerd zijn in het aankopen van uw registergoed (woonhuis), of slechts geïnteresseerd zijn in uw verhaal (nieuwsgierigheid van goede buren of verre vrienden).

De vastgoedmedewerkers van Hooghuys Vastgoed hebben jarenlange ervaring op de vastgoedmarkt en de financieringsbranche. Voor vele cliënten die in dezelfde situatie zaten zoals u, hebben wij de veiling kunnen voorkomen. De mogelijkheden hieromtrent tot het voorkomen van uw veiling willen wij dan ook gaarne kosteloos en vrijblijvend met u persoonlijk en dus vertrouwelijk bespreken. In 99% van alle gevallen hebben wij de veiling nog weten te voorkomen.

Indien het bovenstaande u aanspreekt verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact op te nemen met HOOGHUYS VASTGOED BV. T. +31 40  212 30 30, of een mail te sturen aan mail@hooghuys-vastgoed.com zodat één van onze professionele vastgoedmedewerkers vrijblijvend contact met u opneemt en bij u langskomt om alsnog gezamenlijk tot een persoonlijke en een passende oplossing te komen, om uw veiling daadwerkelijk te voorkomen.

Wat kan Hooghuys Vastgoed voor u betekenen?

  1. Trachten in eerste instantie de veiling alsnog voor u te voorkomen;
  2. Trachten de financiële schade zo beperkt mogelijk te houden;
  3. Herfinanciering;
  4. Eventuele nieuwe woonhuisvestiging voor u te zoeken;
  5. Het registergoed (woonhuis) aan te kopen en eventueel door uzelf terug te huren;
  6. Verhuizing en/of opslag van uw goederen trachten te regelen;

 

Kortom, het is altijd de moeite waard om met Dennis Verstralen of het met team van Hooghuys Vastgoed BV. contact op te nemen en hopelijk hebben wij nog op tijd een passende oplossing voor u om uw executieveiling te voorkomen!!! In 9 van de 10 aanvragen hebben wij de veiling weten te voorkomen!!! Of kom vrijblijvend bij ons op kantoor de koffie en een team van vastgoeddeskundigen staan altijd voor u klaar!!! Voor de kosten hoeft u het niet te laten want bij geen positief resultaat bent u ons totaal niets verschuldigd, dus no-cure-no-pay! Zoals u kunt lezen is Hooghuys Vastgoed BV. uw landelijke 100% betrouwbare partner in deze moeilijke crisisperiode.