Executieverkoop huizen

 

Als uw woning met de executieverkoop wordt bedreigd, wilt u dat het liefst voorkomen. Maar hoe doet u dat? Het zou fijn zijn in zee te gaan met een partij die gespecialiseerd is in de executieverkoop van huizen. Een partij die weet wat er komt kijken bij de executieverkoop van een huis en die eerst al het mogelijke kan doen voordat het echt zo ver moet komen. Hooghuys Vastgoed heeft jarenlange ervaring in het voorkomen van executieverkoop van huizen.

De dreigende executieverkoop van uw woning hangt als een zwaard boven uw dagelijks leven. Maar u bent niet de enige. In deze tijden is de executieveiling van woningen steeds vaker voorkomend. Veel mensen raken daardoor in paniek en winnen verkeerde informatie in. Wij werken volgens een plan van aanpak dat zijn waarde heeft bewezen en bij veel huizen de executieverkoop wist te voorkomen. Kies daarom voor het stappenplan van Hooghuys Vastgoed executieveilingvoorkomen en voorkom vandaag nog uw executieveiling.

Ons plan houdt in dat we de executieverkoop van huizen zo snel mogelijk proberen te voorkomen en de financiële schade voor u trachten te beperken. Vervolgens proberen we te herfinancieren. Mocht dit niet lukken en er toch executieverkoop van huizen plaatsvindt dan proberen we zo snel mogelijk nieuwe woonruimte voor u te zoeken, eventueel direct door uw huis via Hooghuys Vastgoed aan te kopen en de mogelijkheid met u te bespreken zodat u uw eigen huis eventueel terug zou kunnen huren. En dit allemaal volgens een no cure no pay principe. Executieverkoop van woningen behoort dus voor u tot de verleden tijd. Het bespaart u ook de rompslomp van een extra verhuizing, het zoeken naar een ander huis, de kinderen kunnen eventueel op dezelfde school blijven allemaal zaken die een grote rol spelen bij een executie verkoop en geeft u dus meer rust.

Ook nieuwsgierig geworden naar hoe wij executieverkoop van huizen voorkomen? We zijn te bereiken op (040) 212 30 30 of 06 – 53 30 92 21 en via: mail@hooghuys-vastgoed.com.