Huis verkopen makelaar

 

Om uw huis te verkopen heeft u een makelaar nodig. Althans, daar gaan de meeste mensen vanuit. Maar het is helemaal niet nodig om als u uw huis aan het verkopen bent een makelaar in te schakelen. Bij Hooghuys Vastgoed kunt u uw huis direct, vandaag verkopen zonder tussenkomst van een makelaar en Hooghuys Vastgoed rekent u geen makelaarskosten en biedt u dus 100% zekerheid en garandeert u het beste bod. Of het nu gaat om uw vakantiehuis in Spanje of België of uw woning, appartement, winkel of horecagelegenheid in Nederland zowel leeg en/of in verhuurde staat, aanvaarding direct of op langere termijn of met achterstallig onderhoud, verkopen en terughuren, Hooghuys Vastgoed koopt uw vastgoed direct. Het is dus helemaal niet nodig om als u uw huis wilt verkopen met een makelaar in zee te gaan. Het bespaart u juist een aanzienlijk bedrag aan makelaarskosten en tijd.

Een huis verkopen is lastig, ook met een makelaar. Zeker op dit moment. Daarom is er een makkelijkere weg. Met onze ruime (40 jaar) ervaring in het vastgoed, hebt u in Hooghuys Vastgoed een zekere partner bij de verkoop van uw huis. Als u uw huis direct wilt verkopen en u heeft al een makelaar ingeschakeld, dan zorgen wij voor de afkoop daarvan! Vervolgens nemen we uw pand over en indien gewenst regelen we dit via uw eigen notaris op onze kosten. Dreigt uw woning in een faillissement en/of executieveiling terecht te komen ook dan heeft Hooghuys Vastgoed voor u nog tal van mogelijkheden. Hooghuys Vastgoed koopt direct en wel vandaag uw woning, bekijkt de mogelijkheid om de woning eventueel terug te huren en/of helpt u met het vinden van een nieuwe woning en/of tracht de veiling voor u te voorkomen. In 70% van de aangeboden woningen welke op de veiling zouden komen lukt het Hooghuys Vastgoed een passende oplossing te vinden. Zelfs bij echtscheiding of boedelverdeling bij overlijden, dus bij zeer ingrijpende situaties waar mensen in terecht kunnen komen is Hooghuys Vastgoed voor u de juiste partner.

Interesse in uw huis verkopen zonder makelaar? We zijn te bereiken op (040) 212 30 30 of 06 – 53 30 92 21 en via: mail@hooghuys-vastgoed.com.