Huizenverkoop

 

De huizenverkoop lijkt momenteel wel stil te staan. Lastig als u zelf graag naar een andere woning wilt of als de kosten van uw woning u te veel worden. Van de huizenverkoop lijkt u het niet te moeten hebben. Lijkt, want met Hooghuys Vastgoed komt huizenverkoop opeens wel héél dichtbij. Wij nemen uw pand direct over, tegen het hoogste bod. Dat is onze garantie. Daarmee stimuleren wij de huizenverkoop, maar belangrijker nog: Wij kopen vandaag uw woning tegen het beste bod.

Wij nemen alle soorten panden over, en kunnen er zelfs voor zorgen dat u uw pand dat u in de huizenverkoop heeft gezet aan ons verkoopt en zelf terughuurt. Wat de huizenverkoop aan ons nog interessanter maakt, is dat u geen makelaarskosten betaalt en als u dat wilt de verkoop via uw eigen notaris kan laten plaatsvinden. Deze kosten nemen wij totaal voor onze rekening. Daarmee is huizenverkoop een stuk eenvoudiger en geeft u dus 100% zekerheid!

Wilt u weten wat wij u binnen de huizenverkoop kunnen bieden? Dan staan wij u natuurlijk graag te woord. Dat kan digitaal via het mailadres mail@hooghuys-vastgoed.com en telefonisch op (040) 212 30 30 of 06 – 53 30 92 21.