Mijn huis snel verkopen

 

Indien u denkt ik wil mijn huis snel verkopen om wat voor reden dan ook snel verkopen dan bent u bij Hooghuys Vastgoed BV aan het juiste adres. Al méér dan 40 jaar koopt Hooghuys Vastgoed BV elke vorm van onroerend goed in geheel Nederland en in sommige delen van België, Spanje en Duitsland. Indien u gebruik wenst te maken van de diensten van Hooghuys Vastgoed BV en met de gedachte speelt mijn huis snel verkopen verzoeken wij u het op de site aangegeven invulformulier in te vullen. Indien dit lastig is voor u, kunt u uiteraard ook telefonisch met ons contact opnemen 040 – 212 30 30. Wat u van ons mag verwachten??? Binnen 24 uur leggen wij een passende oplossing voor u klaar, welke uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos is.

Tal van cliënten gingen u natuurlijk de afgelopen 40 jaar voor. Als u denkt dat ik wil mijn huis / woning  / woonhuis / appartement / horecapand en/of bedrijfspand snel verkopen u aanspreekt bijvoorbeeld doordat u overwaarde op uw woning heeft en dat u graag zou willen blijven wonen, ook dan zijn er allerlei oplossingen.

Afgelopen week bezocht ik een man en een vrouw die dachten ik wil mijn huis / woning  / woonhuis / appartement / horecapand en/of bedrijfspand snel verkopen. Zij hebben een eigen appartement, hun gezondheid laat wat te wensen over, maar ze hebben nog wel verlangens om er nog iets van te maken. Ze hebben jammer genoeg geen kinderen waar ze hun behoeftes en gedachtes mee kunnen delen. Ze hebben wel erfgenamen natuurlijk. Op de eerste plaats vroeg ik of ze wel een testament hebben en/of en dat is wat veel mensen niet weten een wilsbeschikking. Wat inhoud dat als een van de twee door ouderdom een hersenbloeding of iets dergelijks, niet meer geestelijk bekwaam is, een notariële volmacht te laten maken door de notaris dat de andere partij naar eer en geweten wel handels bekwaam is voor zichzelf en zijn of haar partner.

Bij deze familie had ik in ieder geval de indruk dat het vijf voor twaalf was om bovenstaande te regelen. Ik heb hen dan ook direct naar hun notaris gestuurd om een wilsbeschikking te regelen, wat essentieel is en bij veel mensen niet bekend. Vandaar dat ik het belangrijk vind dat u dit weet.

Ze wilde graag het appartement aan Hooghuys Vastgoed BV verkopen en van Hooghuys Vastgoed BV terug huren voor onbepaalde tijd.

Zolang als ze leefde en/of tot de tijd dat ze helaas naar een verzorgingshuis zouden gaan.

Ze waren zelf al bij hun eigen bank geweest om de hypotheek van de woning met vijftigduizend euro te verhogen. Dit zou namelijk makkelijk mogelijk moeten zijn want er zat maar tachtigduizend euro hypotheek op en het appartement is altijd in de huidige situatie tweehonderd vijftigduizend euro waard. Maar u raad het al de bank gaf niet thuis. De reden was hun hoge leeftijd. De bank gaat gewoon voorbij aan de overwaarde van het pand. De bank liep hierin geen enkel risico maar nee hoor, leeftijdsdiscriminatie vind ik.

Wij hebben toen het voorstel gedaan het appartement aan te kopen, een behoorlijke aanbetaling te doen op het appartement, zodat de dromen welke dit bejaard echtpaar nog wilde verwezenlijken uit konden komen. Het appartement blijft gewoon op naam staan van het bejaarde echtpaar. Over de aanbetaling hoeven ze geen rente en/of een andere vergoeding te betalen. Ze betalen slechts alleen een klein bedrag per maand aan hun eigen hypotheekbank (de hypotheek die ze reeds hadden). Ondertussen zijn ze al wel bij de notaris geweest en is op advies van Hooghuys Vastgoed BV een wilsbeschikking geregeld.

Onder het genot van een kop koffie heb ik afscheid genomen van dit echtpaar. En dan is het mooie dat mevrouw tegen me zei: “Het is een pak van mijn hart dat nu alles zo goed geregeld is”. Zo zie je maar als je denkt ik wil ik wil mijn huis / woning  / woonhuis / appartement / horecapand en/of bedrijfspand snel verkopen, neem dan contact op met Hooghuys Vastgoed BV.