Veiling voorkomen

 

Zit u in financieel zwaar weer en dreigt u uw woning, appartement, winkelpand en/of horecapand te verliezen? Dan wilt u deze veiling graag voorkomen. Maar de meeste mensen winnen verkeerde informatie in als ze een veiling willen voorkomen of worden juist verkeerd geïnformeerd door financiële instellingen. Dan is het lastig een veiling te voorkomen. Hooghuys Vastgoed heeft een bewezen plan om de veiling wel te voorkomen. En dat volgens een no cure no pay principe.

Met de dreiging van een executieveiling heeft u veel aan uw hoofd. Dan is het logisch dat u niet zo maar weet hoe u de veiling kunt voorkomen. Wij zijn de gespecialiseerde partij die het hoofd koel houdt en volgens een vast principe werkt. Eerst proberen we de veiling te voorkomen met zo min mogelijk financiële schade voor u. Mocht dat echter niet lukken, dan kunt u er op rekenen dat we voor u trachten andere woonruimte te zoeken. Zelfs het kopen van uw woning om de veiling te voorkomen en aan u terug verhuren kan een optie zijn.

Een veiling voorkomen begint bij Hooghuys Vastgoed. Wij helpen u graag verder en geven u extra informatie. Bel daarvoor naar (040) 212 30 30 of stuur ons een mail naar: mail@hooghuys-vastgoed.com.