Verkoopprijs huizen

 

De verkoopprijs van huizen lijkt steeds verder te dalen en deze staan nog steeds onder hevige druk in nagenoeg geheel Europa. En dat is in het nadeel van u als verkopende partij. Want een dalende verkoopprijs van huizen, betekent voor u dat u misschien wel moet bijleggen om financieel rond te komen. Bij Hooghuys Vastgoed zitten we niet vast aan een standaard verkoopprijs van huizen. Wij bieden gegarandeerd het meeste voor uw pand en nemen het direct over. Makelaarskosten? Niet nodig, wij werken zonder makelaar en dus zonder makelaarskosten. Dat is extra gunstig voor de verkoopprijs van huizen.

Heeft u een woonhuis, winkelpand, appartement of horecapand in België, Nederland of Spanje en krijgt u het niet verkocht voor wat u het waard vindt door de dalende verkoopprijs van huizen, dan helpen wij u uit de brand. Met onze ruime ervaring van meer dan dertig jaar in de vastgoedwereld heeft Hooghuys Vastgoed haar sporen duidelijk verdiend. Bij gedwongen verkopen zoals een executieveiling door achterstallige betaling heeft Hooghuys Vastgoed tal van mogelijkheden om deze te voorkomen. Hooghuys Vastgoed heeft ervaring bij bijna alle hypotheekbanken om eventueel uitstel te verkrijgen, de veiling te voorkomen, ook kunt u Hooghuys Vastgoed gebruiken als intermediair bij verkoop van vastgoed. Bij bijvoorbeeld echtscheidingen, boedelverdeling van de erfenis, ook om het fiscaal recht van het bovenstaande te bekijken. Kortom als u kiest voor een totaal pakket met 100% zekerheid kies dan voor Hooghuys Vastgoed.

Wilt u ook niet langer slachtoffer zijn van de dalende verkoopprijs van huizen? Neem dan de telefoon en vraag Hooghuys Vastgoed om vrijblijvende informatie: (040) 212 30 30. Mailt u liever? Geen probleem, via mail@hooghuys-vastgoed.com krijgt u snel een passend antwoord op uw vragen.