Verkoopprijs woning

 

De woningmarkt is momenteel geen makkelijke markt. Het is logisch dat u zich zorgen maakt over de verkoopprijs van uw te koop staande woning. U krijgt er graag een mooi en reëel bedrag voor, maar ziet om u heen de verkoopprijs van woning na woning dalen. Een stap naar Hooghuys Vastgoed is dan de enige juiste: voor u en voor de verkoopprijs van uw woning. Want wij garanderen dat u bij ons het hoogste bod op uw huis krijgt. En u krijgt het nog direct en wel vandaag verkocht ook! Welke zekerheid wilt u nog meer.

Een goede verkoopprijs voor uw woning krijgen in deze tijd klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Maar wij garanderen het toch. We zijn al meer dan dertig jaar de vastgoedspecialist en kopen daarom tegen een mooie verkoopprijs uw woning zonder makelaarskosten. En dat kan ook nog eens via uw eigen notaris. Wij nemen geen drie dagen bedenktijd en doen niet aan ‘op voorbehoud van financiering’. Zelfs verkopen en terughuren is een optie. Kies dus voor 100% zekerheid.

Wilt u gegarandeerd de hoogste verkoopprijs voor uw woning? Hooghuys Vastgoed biedt deze. Als u vrijblijvend meer wilt weten kunt u ons altijd bellen op (040) 212 30 30.
Een mailtje sturen kan net zo goed: mail@hooghuys-vastgoed.com, maar bellen gaat sneller 06 – 53 309 221.