Woning verkopen en terughuren

 

Zou het niet prettig zijn uw woning te kunnen verkopen en hem daarna terughuren? Dat scheelt u veel financiële rompslomp en geeft u een zeker gevoel. Want uw woning verkopen en direct terughuren is in deze tijd een goede optie. Of u nu verplicht bent uw woning te verkopen of niet, terughuren maakt het een stuk prettiger wonen, en toch in uw eigen huis. Hooghuys Vastgoed is de ideale partij die u verder helpt als u uw woning wilt verkopen en terughuren. Wij nemen uw huis direct over voor de beste prijs en verhuren hem direct weer aan u terug.

Uw woning verkopen aan ons en direct terughuren heeft als voordeel dat u geen makelaar hoeft in te schakelen en/of makelaarskosten hoeft te betalen. Wij kopen direct van u en als u dat wilt, kan dat bij uw eigen notaris. Eventueel de door u ingeschakelde makelaar en de daarmee gepaard gaande kosten kopen wij voor u af. Zo wordt uw woning verkopen en terughuren een makkelijke keuze en dus een stuk goedkoper.

Ook geïnteresseerd in uw woning verkopen en terughuren? Hooghuys Vastgoed is de specialist met veel ervaring en staat u graag te woord. Digitaal is dat mogelijk via mailadres mail@hooghuys-vastgoed.com. Telefonisch kunt u ons bereiken op (040) 212 30 30. Een begrip in Nederland, België en Spanje.